Gratis online live-yoga in meivakantie

Behoefte aan meer ontspanning? In de meivakantie (27 april t/m 8 mei) kun je gratis yogalessen volgen via online live-sessies en video’s. Op de maandagochtend om 9.30 uur en woensdagavond om 19.30 uur kan iedereen aanschuiven voor wat meer rust.

Waarom? Het is duidelijk dat tijdens deze corona-situatie er meer van ons wordt gevraagd. Des te belangrijk om af en toe een stap naar achteren te zetten. Je even losmaken van de soms intense berichten en vragende omgeving. Dan kan je opladen en vanuit frisheid en meer ontspanning er zijn voor je naasten. En dat is toch mooi! ; )

De yogahoudingen zijn laagdrempelig, zacht en nodigen uit om op je eigen tempo en manier te bewegen. Ervaring of lenigheid spelen absoluut geen rol. Probeer het gewoon uit. Meld je aan, prik een vast moment en communiceer dat naar je huisgenoten. Voor wat sfeerverhoging, steek een kaarsje aan en laat de wereld even voor wat ie is.

Meld je aan voor de twee gratis yogaweken via: info@ahimsayoga.eu. Vermeld je naam en e-mailadres, dan krijg je alle info toegestuurd. Of bel me even: 06-49919068.

Tot snellus!!
Simone