Festival Pure Passie Ede

Op 29 augustus vind je het (gratis) Pure Passie Festival op Landgoed Kernhem in Ede. Ik geef er mini-yoga sessies en meditatie-momentjes. Om even bij te tanken en kennis te maken met deze mindful yoga-vorm! En struin langs de 120 kramen met inspirerende ideeën, mooie kunst en curiosa, ambachtswerk, wellness, food, tuin en nog veel meer.

Buitenfair

De buitenfair  bestaat uit zo'n 120 kramen met mooie, groene, eerlijke, smakelijke, duurzame en doorleefde producten. Met recht een markt met meerwaarde. Een fijne plek om lekker rond te struinen, nieuwe dingen te ontdekken, je te laten inspireren en verbazen. Je vindt er van alles met een groene, (h)eerlijke en duurzame twist.

Theater en smaken

Overal op het landgoed kun je genieten van muziek, theater, dans en andere kleinkunst. Midden op het landgoed ligt het smaakeiland: de plek om lekker te gaan zitten en te genieten van een hapje of drankje. Hier kun je kennismaken met verrassende, onverwachte en overheerlijke smaken en geuren.

In actie

Zin om lekker actief bezig te zijn? Op Pure Passie mag je ook zelf aan het werk: met schilderen, dieren knuffelen, wandelen, experimenteren en meer … Voor kinderen is er bijvoorbeeld de ontdektocht ‘Speuren naar Vincent’, met allerlei doe-activiteiten.

Meer info

Het festival is gratis te bezoeken. Kijk op de site www.purepassie.nu voor meer informatie.