Zelluf doen?

Zelluf doen

Dit is een autobiografie van de ontwikkeling van mijn website van de afgelopen 4 maanden.

Er was eens een knutsel-hand. Die dacht dat ze alles alleen kon & moest aanpakken op het gebied van de www-wereld. Dat leverde een hoop gepruts & gestuntel op. En frustratie. Toen Knutsel-hand weer eens ietwat baldadig met web-meuk bezig was, kwam er een andere hand langs. Die keek toe, fronste en stak toen z’n hand uit.

Handen in een slaan
Knutsel-hand keek op, schudde de hand en bekeek ‘m eens van top tot teen (of van duim tot pink). De hand, genaamd Sid-hand, zag er betrouwbaar en slim uit. Knutsel-hand nam de aangereikte Sid-hand met een vette smile aan. De hand bleek heel handig te zijn binnen die www-wereld. Hij luisterde naar het gereutel & gemiep van Knutsel-hand. Grinnikte binnenshands en liep toen met Knutsel-hand aan de hand de www-wereld binnen.

Behendig
Sid-hand kende allerlei binnenweggetjes met mooie uitzichten en handige afsnijd-paadjes. Die mogelijkheden van de www-wereld stonden niet ingetekend op de plattegrond die Knutsel-hand had. Dat was soms best verwarrend, want er moesten een flink aantal knoppen worden omgezet in Knutsel-hand’s hoofd (waar dat hoofd dan ook zat). Maar wat een verrijking om met zo’n bedreven gids-hand mee te lopen…

Brrroaden!!
En wat heeft Knutsel-hand nu geleerd? Neem hulp aan. Of nog beter: vraag om hulp! Want dat kan je wereld flink verrijken. Het slaat bruggen tussen wat je weet, en wat je niet weet. Brrroaden your mind!!!

Sidney Gijzen van Puzzling Panda: je bent de allerbeste web-developer van de hele wereld!!! Super-mega-enormously-echt-heel-erg bedankt.

Simone

Reactie toevoegen